Qui som

Professionals del diagnòstic per la imatge al teu costat

A CDIT som un centre especialitzat en diagnòstic per la imatge, format per un equip mèdic i tècnic altament qualificat, amb una clara vocació de servei i compromís amb la salut de les persones.

La nostra missió és oferir proves diagnòstiques precises, segures i accessibles, posant al servei dels pacients tecnologia d’avantguarda i una atenció humana i propera. Sabem que un bon diagnòstic és clau per a un bon tractament, i per això treballem amb rigor, rapidesa i empatia.Ens caracteritza una manera de fer basada en:

  • L’excel·lència mèdica i tècnica.
  • La confiança i l’atenció personalitzada.
  • El respecte pel temps i les necessitats del pacient.
  • La millora contínua i l’actualització constant.

A CDIT atenem tant pacients particulars com assegurats de mútues mèdiques, i oferim un ampli ventall de serveis com la ressonància oberta, la mamografia digital amb tomosíntesi, la radiologia, ecografies, densitometria òssia, TAC dental, entre d’altres.

Treballem cada dia per ser un centre de referència, amb la confiança que la millor tecnologia només és útil si va acompanyada d’un tracte humà i professional.

Els nostres Doctors

Dr. Lluís Donoso Bach

És radiòleg director del Clinical Advanced Technologies Institute (CATI) a l’Hospital Clínic de Barcelona i Leitac Centre Tecnològic. A més, és president sortint de la Internacional Society of Radiology i la International Society of Strategic Studies in Radiology.

Dr. Xavier Gallardo Cistare

Especialista en Radiologia Toràcica. Llicenciat en Medicina, especialista en Radiodiagnòstic. (Col·legiat 18.148). Radiòleg Resident al Servei de Radiodiagnòstic a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona (1987 – 1990). Radiòleg Adjunt a la UDIAT Centre Diagnòstic (Cosporació Sanitaria Parc Taulí) des de l’any 1991.

Dr. Angel Palacio Hermoso de Mendoza

Especialista en Radiologia Mamària. Llicenciat en Medicina, especialista en Radiodiagnòstic. (Col·legiat 10.938). Director del Servei de Radiodiagnòstic al Hospital Universitari i CAP de Mútua de Terrassa (1987-2001). Director del Servei de Radiodiagnòstic a Instituto Universitario Dexeus (2001 -2006).

Dr. Andreu Gual Carmona

Llicenciat en Medicina, especialista en Radiodiagnòstic. (Col·legiat 16.432). Radiòleg Resident al Servei de Radiodiagnòstic a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa i a l’Hospital, Centre Hospitalari – Unitat Coronaria de Manresa.

Dr. José Angel de Marcos

Llicenciat en Medicina, especialista en Radiologia Mamària i de Torax. (Col·legiat 24.294). Cap de Secció al Servei de Radiodiagnòstic de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa (1994 – 2002). Director del Servei de Radiodiagnòstic de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa des de l’any 2002.

"Continuo amb la mateixa vocació: oferir un servei precís, proper i al servei de la salut de les persones."

Dr. Angel Palacio Hermoso de Mendoza
Amb més de 35 anys dedicats al diagnòstic per la imatge

Preguntes freqüents

A CDIT volem que et sentis segur i ben informat abans de realitzar qualsevol prova de diagnòstic per la imatge. Sabem que poden sorgir dubtes sobre el procediment, la preparació o els resultats, i per això hem preparat aquesta secció amb les preguntes més habituals que ens fan els nostres pacients.

Estarem encantats d’ajudar-te, consulta la informació que necessites i, si encara tens alguna pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Com puc demanar hora per fer-me una prova? Tenim llistes d’espera?

Pots sol·licitar cita a través del telèfon, per correu electrònic o mitjançant el formulari de contacte del nostre web. També t’atendrem presencialment si ho prefereixes.
A CDIT oferim un servei àgil, amb disponibilitat ràpida per la majoria de proves. Treballem per adaptar-nos als teus horaris i necessitats.

Està vostè embarassada?

Si estàs embarassada o sospites que podries estar-ho, és imprescindible informar-ho abans de fer qualsevol prova. Algunes exploracions, com les radiografies, la mamografia o el TAC, utilitzen radiació ionitzant i només es realitzaran si són absolutament necessàries i amb la deguda protecció. En canvi, proves com l’ecografia o la ressonància magnètica (sense contrast) són generalment segures durant l’embaràs.

És portador/a de marcapassos, pròtesis o algun dispositiu metàl·lic o vàlvula cardíaca?

Abans de realitzar una ressonància magnètica, és fonamental comunicar si portes marcapassos, vàlvules cardíaques, clips vasculars, pròtesis, implants coclears o altres dispositius metàl·lics o electrònics. Alguns d’aquests poden ser incompatibles amb la prova. El nostre equip valorarà el teu cas i et donarà les indicacions corresponents.

Haig de venir en dejú?

Depèn del tipus de prova.

  • Per a ecografies abdominals, sí que cal estar en dejú (normalment 6-8 hores).
  • Per a proves com la radiografia, la mamografia, la densitometria o la ressonància magnètica habitualment no cal dejú.

    Quan demanis cita, t’indicarem amb claredat si és necessària alguna preparació prèvia.

    Quan tindré els resultats de les proves?

    El temps d’entrega dels resultats depèn de la prova, però habitualment:

    • Radiografies, ortopantomografies i densitometries: el mateix dia o en 24 hores.
    • Mamografies, ecografies i TAC 3D dental: entre 24 i 48 hores.
    • Ressonàncies magnètiques: entre 48 i 72 hores.

    Et podem enviar els resultats per correu electrònic o te’ls pots recollir presencialment, segons prefereixis.

    Necessito portar una petició mèdica per fer-me una prova?

    Sí. Per a la majoria d’exploracions és necessari portar la sol·licitud del metge que indica la prova requerida, així com la informació clínica corresponent.

    Les proves tenen cost? Estan cobertes per mútues?

    CDIT col·labora amb diverses mútues mèdiques i també atén pacients particulars. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres i t’informarem sobre cobertures, preus i formes de pagament.

    Cal alguna preparació prèvia per fer-me la prova?

    Depèn del tipus de prova. Per exemple, la ressonància magnètica, l’ecografia o la radiografia generalment no requereixen preparació. Si la teva prova necessita algun pas previ (dejú, hidratació, etc.), t’ho indicarem quan confirmem la cita.

    Entre quines edats em puc fer una Densitometria Òssia?

    La densitometria òssia es recomana especialment a:

    • Dones postmenopàusiques, a partir dels 50-60 anys.
    • Homes majors de 65 anys amb factors de risc.
    • Persones amb antecedents familiars d’osteoporosi

    Pacients que prenen medicació crònica amb corticoides

    Persones amb fractures per fragilitat
    També es pot fer en pacients més joves si el metge ho considera indicat.

    Quant dura una prova?

    Cada exploració té una durada diferent. La majoria de proves com ecografies, radiografies o ortopantomografies duren entre 5 i 15 minuts. Una ressonància magnètica pot durar entre 20 i 40 minuts segons la zona a estudiar.

    Cita prèvia o Informe de resultats
    Hola, en què et podem ajudar?
    Hola, en què et podem ajudar?